Slot toernooi

21|05|2017 Hoofddorp - Op zaterdag 20 mei werd het slottoernooi gehouden. En ik moet U eerlijk bekennen: diegenen die niet aanwezig waren hebben een gezellige en ontspannen dag gemist waarbij tevens ook nog eens leuk werd getafeltennist. Uiteraard was de afsluitende en prima georganiseerde barbecue een waar succes.

Over het tafeltennis gesproken: het was een leuk toernooi, met een door Rijko opgezet wedstrijdschema. Er werd met hart en ziel gestreden, geen punt werd er weggegeven en bovenal was het gezellig. Tot verrassing van eenieder was het na veel tellen Hans Franken die de eerste plaats wist te veroveren: hij won een lekker appeltaartje en meldde en passant dat het voor hem ook een nieuwe ervaring was om eens een toernooi te winnen. Een aantal jeugdleden (sorry dat ik niet de namen heb onthouden) werd nog naar voren geroepen en veroverden een leuke snoep-prijs.
Daarna een gezellige en lekkere Barbecue, onder leiding van de coördinerende Paul. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gestemd en iedereen droeg een steentje bij: tafeltjes werden uitgeklapt, stoelen aangeschoven en diverse mensen hielpen bij het bereiden van het vlees. Het ontbrak niemand aan ook maar iets en het leuke was wat mij betreft om, zo aangeschoven aan een tafeltje, ook eens met mensen te praten over iets anders dat tafeltennis.

Al met al een gezellige dag/avond en de vakantietijd komt er aan. Desondanks zijn er bij HTC in die periode toch diverse activiteiten (bekijk de agenda). En natuurlijk is er op 14 juni de Algemene Leden Vergadering, wellicht zien we mekaar daar weer.

Groetend, Simon (adjunct secretaris).