Commissies

De taken binnen HTC zijn verdeeld over verschillende commissies. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende commissies en een omschrijving van wat deze commissie doet. Heeft u een vraag?, mededeling, melding of een idee!, dan kunt u contact opnemen met een van deze personen.

Technische Commissie
De technische commissie maakt o.a. de indeling voor de trainingsgroepen, verzorgt de trainingen, deelt de competitie teams in, doet de inschrijving en regelt begeleiding van externe toernooien. De technische commissie bestaat uit de volgende personen.

Coördinator: Rijko Kramer

Jeugdcompetitie: Monica Louman
Jeugdtoernooien: Vacature

Seniorencompetitie: René Divendal
Seniorentoernooien: Sjoerd Lageweg

Evenementen commissie
De evenementen commissie verzorgt alle evenementen die bij HTC worden gehouden, al dan niet gerelateerd aan tafeltennis. U kunt hierbij denken aan interne jeugd- en seniorentoernooien zoals het dubbeltoernooi of het plankentoernooi, een kaartavond of de jaarlijkse barbecue. De evenementen commissie bestaat uit de volgende personen:

Coördinator: vacature
Leden:
Dirk van Driel, Rijko Kramer, Ton Groeneweg en Mark Zaal

Onderhoudscommissie
De onderhoudscommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de HTC zaal. Is er een licht stuk, lekt het dak of doet de verwarming het niet meer? Of is er iets mis met de tafeltennistafels, netjes of telborden? Neem dan contact op met Johan Huges. Hij zorgt er dan voor dat er wat aan gedaan wordt!

Coördinator: Johan Huges

De verschillende commissie kunnen altijd een handje extra gebruiken. Lijkt u het leuk om een van deze commissies te ondersteunen, neem dan contact op met Rijko.