HTC tweede bij OLK!!

OLK21|12|2013 Oudkarspel – HTC tweede bij OLK!! Zaterdag 21 december waren de Open Langedijker Kampioenschappen! De gezelligheid begon in de ochtend vroeg om kwart over 8 bij HTC. 14 jeugdleden van HTC deden mee (Ruan, Erik, Nienke, Sanne, Jasper, Martijn, Philip, Quentin, Tycho, Jory, Elvira, Tom, Niels en Camiel). We reden naar Noord-Scharwoude en kwamen daar een uur later aan, rond kwart over 9. Na omgekleed en ingespeeld te hebben konden de dubbels om 10 uur beginnen! Sanne dubbelde met Nienke en Ruan dubbelde met Erik. Iedereen speelde goed, maar helaas werden er weinig prijzen gewonnen bij de dubbels.

Drie HTC-ers op het podiumDe enkels gingen beginnen! Ruan zat bij Jens in de poule en speelde goed! Hij won van Jens en 2 andere spelers, wat er voor zorgde dat Ruan 3e werd bij de jongens kadetten! Erik speelde ook goed in zijn poule en behaalde hierdoor de 2e plaats bij de jongens junioren. Sanne, Elvira en Nienke zaten bij elkaar in de poule geplaatst en moesten dus tegen elkaar spelen. Elvira won van iedereen uit de poule maar helaas waren Sanne en Nienke te sterk, wat er voor zorgde dat Elvira op de 3e plaats op het podium kwam te staan. Sanne moest tegen Nienke, het was een leuke wedstrijd met veel mooie rally’s. Uiteindelijk eindigde Sanne als nummer 2 en Nienke als nummer 1. Bij de meisjes kadetten HTC op het podium!!

DSCN1226HTC eindigde als 2e bij het OLK! met 1 punt verschil op HBC. (Jens en Jos, volgend jaar ook onder HTC inschrijven!!!dan hadden we 1ste geweest) Na alle foto’s genomen te hebben ging iedereen nog even vrijspelen en daarna was de gezellige dag alweer voorbij. Met een goed humeur en een leuke dag achter de rug ging iedereen weer naar huis. Bedankt iedereen die mee was om te rijden, maar ook voor de gezelligheid. Het was een zeer goed en geslaagd begin van de kerstvakantie!

Nienke

 

Voor meer foto’s, klik hier!!