HTC 1: Stelt handhaving veilig

23|04|2016 Hoofddorp – Zowel HTC als Tempo Team begon aan de laatste wedstrijd met slechts één doel: winnen, en wel met zoveel mogelijk punten. Dat Simone, vaste waarde van HTC, geblesseerd was, viel de tegenstander zwaar; na enig puzzelen was Maurice namelijk haar vervanger, die vorige week tegen directe concurrent FvT nog drie wedstrijden won. 

Deze week had Maurice echter beduidend meer moeite met zijn tegenstanders. Tegen Joeri de Wagenaar bleek dit: na een 2-1 achterstand vocht hij zich terug in de wedstrijd en won 3-2. Hierna won Ryan gemakkelijk van Marijn van der Ruijt in drie games, en ook Nard wist zijn wedstrijd tegen John Uyleman te winnen. Waar Nard in de uitwedstrijd aan drie games genoeg had, moest er vandaag een vijfde game aan te pas komen; maar de 3-0 voorsprong die toen op het scorebord stond, was een onverwachtse luxe. Bij zes punten was HTC namelijk definitief gehandhaafd, ongeacht het resultaat van FvT. 
De dubbel ging door Nard en Maurice verloren, en Ryan kon ook geen potten breken tegen De Wagenaar. Toen bewees Maurice maar weer eens zijn waarde door in vijf spannende games van Uyleman te winnen. Inmiddels was de tussenstand bij FvT 4-4, waardoor we nog maar één punt nodig hadden. Nard had geen enkele moeite met Marijn van der Ruijt, waardoor de 5-2  tussenstand op het bord stond. Ryan verloor hierna nog van Uyleman en Nard van De Wagenaar, maar dat kon de pret niet drukken. De laatste wedstrijd sloot Maurice in stijl af door 3-0 te winnen van Van der Ruijt. 
Na een heel leuk, maar ook spannend seizoen, is het nu tijd voor de zomerstop. In september wordt de competitie hervat en proberen wij weer een plekje hoger te eindigen.