Een vrolijke verrassing…

kerststolHoofddorp 24|12|2017 - Wat mij gebeurde was voor mij een vrolijke verrassing. Het was 24/12, de dag voor kerst, en in de namiddag ging de bel. Ik verwachtte niemand dus dacht: misschien één van de buurtjes die effe hulp o.i.d. nodig heeft. Incidenteel gebeurt dat.  Verrast was ik toen bleek dat het onze voorzitter himself bleek te zijn: Rijko kwam mij verrassen en blij maken met een lekkere kerststol. Onder de slogan “bedankt voor je inzet dit jaar” nam ik de kerststol in ontvangst. Wat een fantastisch gebaar. We hebben even een bescheiden slokje bier gedronken en wat zitten bij-ouwe-neelen totdat Rijko weer weg moest. Hij moest namelijk nog 30 andere HTC-vrijwilligers op deze manier blij maken. Nou, dus die was nog wel even bezig. Rijko, en ik denk te spreken namens alle vrijwilligers die op deze wijze blij gemaakt zijn, mijn hartelijke dank. Niet alleen voor de stol, maar toch zeker voor je inzet en de tijd die je hieraan besteed hebt. Nogmaals dank.

En natuurlijk ook alle vrijwilligers bedankt voor Uw inzet voor HTC, en dat we op deze wijze gemotiveerd kunnen doorgaan.

Dit zegt toch wel wat over de gezellige, familiare sfeer binnen de club. En nu ik U toch spreek: U leest dit waarschijnlijk ná de kerst, dus laat ik zeggen: ik hoop dat U een fijne kerstviering hebt gehad. Mocht U dit lezen nog voor de jaarwisseling, dan zeg ik U: hele prettige jaarwisseling en kijk uit met vuurwerk. En in het algemeen zou ik U willen wensen, mede namens het HTC-bestuur:

 

Wij wensen U een vrolijk, voorspoedig en gezond 2018 met natuurlijk HEEL  VEEL  tafeltennisplezier.

 

Groetend,
Simon vlaming,
Uw secretaris.