Uw verlichting

Hoofddorp 18 | 11 | 2018 – Gaarne even Uw aandacht voor het volgende. De competitie is weer begonnen, de zomer zit er weer op, de vakanties voorbij, het is herfstig en U hebt het natuurlijk allang gemerkt : ’s-Morgens is het later licht en in de namiddag wordt het steeds eerder donker. Ook zult U in het duister richting HTC gaan en in het donker weer huiswaarts keren. Mocht U met de fiets bij ons komen om weer zo’n gezellige en sportieve avond door te brengen,

prima. Echter, wat ik aan alle leden (met name de jeugdleden) zou willen vragen : zorg dat Uw verlichting zowel vóór als achter goed werkt. Niet alleen kunt U er voor worden beboet maar het is natuurlijk vooral te doen om Uw eigen veiligheid !!! Door VVN (Veilig Verkeer Nederland) is aangetoond dat in 30 % van alle fietsongevallen in het donker er sprake was van onverlicht rijden. Dus a.u.b. controleer e.e.a. en repareer het eventueel.

 

Tevens is het seizoen weer begonnen, de scholen doen het weer en alles is weer het gewone leven. Uiteraard hopen we U weer uitgerust bij HTC te mogen ontvangen en wens ik U namens het bestuur weer veel tafeltennisplezier. Tevens voor alle competitiespelers : heel veel SUCCES !

 

Simon Vlaming (secretaris).