De club van 25

image002De Club van 25 wordt gevormd door een aantal HTC leden, oud-leden en hun familie, vrienden en kennissen. Deze mensen hebben met elkaar gemeen dat zij HTC een warm hart toedragen. Daarom doneren zij ieder jaar 25 Euro aan onze vereniging. Wie er allemaal lid zijn van dit goedhartige gezelschap kun je lezen op het bord dat aan de linkerzijde van de bar hangt. 

De Club van 25 ondersteunt waar nodig! In 2016 zijn de opbrengsten van de Club van 25 gebruikt voor een flinke upgrade van de HTC bar. In de zomer hebben vele vrijwilligers de muren voorzien van een nieuwe verflaag, muurtjes geplaatst en andere grote en kleine wijzigingen doorgevoerd. En rond de kerst werd een prachtige nieuwe zithoek gecreëerd!
image006Met de plaatsing van de nieuwe zithoek is het Club van 25 budget voor dit tafeltennisseizoen volledig besteed. Maar we zijn nog niet klaar met de verbouwing van de bar! Ons volgende doel is het barmeubilair. Graag willen we de huidige kleine, vierkante tafeltjes vervangen door enkele grotere tafels en statafels. Ook het bekleden van de barkrukken en het aanbrengen van sfeerverlichting boven de stamtafel en de bar staan op ons verlanglijstje.

In principe staat de volgende verbouwingsfase gepland voor het najaar van 2017. Maar mochten er zich veel nieuwe leden aanmelden, of speciale donaties binnenkomen, dan vervroegen we de uitvoering.

Ben jij nog geen lid van de Club van 25? En zie je ook graag dat de volgende fase van de barverbouwing zo spoedig mogelijk kan worden afgerond? Geef HTC dan een helpende hand en word lid van de Club van 25. Of vraag familie, vrienden en kennissen om lid te worden. Club van 25 lid worden is heel eenvoudig. Je vult het online inschrijfformulier in en maakt 25 Euro over op rekening­nummer NL50 INGB 0002 2522 36 t.n.v. Hoofddorpse Tafeltennis Club o.v.v. Club van 25. Daarmee is jouw bijdrage voor dit seizoen voldaan. Bij aanvang van ieder volgend seizoen ontvang je steeds een nieuwe nota.

Meer informatie? Of heb je goede ideeën? Stuur dan een mail naar clubvan25@htc-hoofddorp.nl.

image004 image003