Corona update

Zaterdag 18 april – Het lijkt al weer zo lang geleden dat we gewoon een balletje konden slaan. Op het moment is de HTC-accommodatie (net zoals vrijwel alle andere sportaccommodaties in Nederland) geheel gesloten. Deze sluiting geldt vooralsnog tot zeker 28 april.

We krijgen deze tijd vaker de vraag (zowel van leden als van niet-leden) of het mogelijk is om toch even te kunnen spelen. Helaas kunnen we geen enkele uitzondering maken; de zaal is gesloten voor alle activiteiten.

Wat valt er verder te melden?
Competitie: de voorjaarscompetitie is geheel beëindigd en de resterende wedstrijden worden niet later ingehaald. We zijn al wel bezig met de voorbereidingen op de najaarscompetitie, zie dit bericht.

Evenementen: vanuit de NTTB worden tot 1 augustus geen evenementen georganiseerd. Dat betekent o.a. dat wij ons jaarlijkse toernooi in Aalsmeer niet zullen organiseren dit jaar. Ook de interne HTC-evenementen zullen in eerste instantie niet gehouden worden.

ALV: de voorjaars ALV kan voorlopig nog niet ingepland worden, maar zal zodra de maatregelen dat mogelijk maken alsnog worden gehouden.

Voor alle activiteiten geldt dus dat we dolgraag weer de draad oppakken, zodra de situatie dit toelaat. Wanneer er duidelijkheid is of de reguliere activiteiten weer (gedeeltelijk) kunnen worden opgestart laten we dat via een nieuwsbrief en deze website weten.

Rijko Kramer
Bestuur HTC