Competitie najaar 2020

Zaterdag 18 april – Ook in deze tijden wordt er al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen op de nieuwe competitie. Lees hier meer over de najaarscompetitie 2020.

Senioren
In de najaarscompetitie komt er voor zowel de duo als de reguliere competitie een volledig nieuwe indeling, waarbij de teams in principe in dezelfde klasse geplaatst worden als in de voorjaarscompetitie.

Dit betekent niet dat er geen mutaties binnen de teams kunnen of zullen plaats vinden. Gezien de huidige situatie kunnen eventuele speel- c.q. teamwensen alleen per mail opgegeven worden aan ws-senioren@htc-hoofddorp.nl

De afdeling Holland-Noord heeft verder besloten om de 6e klasse weer in te voeren. Om deze 6e klasse poules te vullen is besloten om dit op twee manieren te doen nl. op vrijwilligheid van de teams en door de 4e klasse terug te brengen van 11 poules naar 7 poules en de 5e klasse van 7 naar 6 poules.

Jeugd
Bij de jeugdcompetitie geldt een andere situatie, omdat sommige leden na de zomervakantie te oud zijn om nog in de jeugdcompetitie te mogen spelen. Er wordt dan ook een volledig nieuwe indeling gemaakt op basis van de spelersratings. Wil je ook competitie gaan spelen of heb je speciale wensen, geef ze dan door per mail aan ws-jeugd@htc-hoofddorp.nl

Planning
De najaarscompetitie is gepland van 7 september tot 28 november. Er zijn twee vrije weken: 12-17 oktober en 9-14 november.