Club van 25

De Club van 25 wordt gevormd door een aantal HTC leden, oud-leden en hun familie, vrienden en kennissen. Deze mensen hebben met elkaar gemeen dat zij HTC een warm hart toedragen. Daarom doneren zij ieder jaar 25 Euro aan onze vereniging. Wie er allemaal lid zijn van dit goedhartige gezelschap kun je lezen op het bord dat aan de linkerzijde van de bar hangt. 

De Club van 25 ondersteunt waar nodig! In 2016 zijn de opbrengsten van de Club van 25 gebruikt voor een eerste upgrade van de HTC bar. Vele vrijwilligers hebben de muren voorzien van een nieuwe verflaag, muurtjes geplaatst en andere grote en kleine wijzigingen doorgevoerd.

Na de verbouwing fase 1

Na de verbouwing fase 1

img_20160820_181755
Hiermee zijn de goede plannen voor de bar nog niet op! Zo zijn er nog ideeën voor een upgrade van de barkrukken, enkele statafels en ook een mooie zitbank staat op het wensenlijstje.

Om deze zaken goed aan te pakken is geld nodig. Daarom zullen de inkomsten uit de Club van 25 ook de komende jaren worden gebruikt bij verder upgraden van de bar. 

Ben jij nog geen lid van de Club van 25? En zie je ook graag dat de volgende fase van de barverbouwing zo spoedig mogelijk kan worden afgerond? Geef HTC dan een helpende hand en word lid van de Club van 25. Of vraag familie, vrienden en kennissen om lid te worden. Club van 25 lid worden is heel eenvoudig. Je vult het online inschrijfformulier in en maakt 25 Euro over op rekening­nummer NL50 INGB 0002 2522 36 t.n.v. Hoofddorpse Tafeltennis Club o.v.v. Club van 25.

Meer informatie? Of heb je goede ideeën? Stuur dan een mail naar clubvan25@htc-hoofddorp.nl.